טראפלס פיסטוק משני מרכיבים

ממיסים שוקולד עם מחית פיסטוק, מעבירים לתבנית ומקפיאים. התוצאה: טראפלס לכל דבר ועניין, ועוד כאלה מהסוג המשובח. רוצים להשקיע עוד טיפה? פזרו על התערובת פיסטוק גרוס, מתוק או מלוח (אנחנו בעד מלוח)

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 08/08/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

ל-12 טראפלס קטנים:

100 גרם שוקולד מריר

1 כף גדושה מחית פיסטוק איכותית

פיסטוקים מרוסקים – מומלחים או לא

אופן ההכנה:

1 ממיסים במיקרו את שוקולד יחד עם מחית הפיסטוק בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2 מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה. מפזרים בתחתית את הפיסטוקים המרוסקים ויוצקים את תערובת השוקולד.

3 מכניסים למקפיא ל-20 דקות, מוציאים וחותכים איך שרוצים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה 

** הטראפלס הם פרווה בהנחה שהשוקולד המריר פרווה.