צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
ערק אבטיח
קוקטייל שווה במיוחד של ערק, אבטיח וסברס, עם שתי תוספות מפתיעות: סוכר וניל ורחת לקום. בפעם הבאה שמתחשק לכם להרים אירוע - נסו את זה. לא תאמינו כמה טוב הכל הולך עם הכל
למא שחאדה | מאסטר שף
| פורסם 16/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1/4 אבטיח מאבטיח קטן מתוק וללא גרעינים
2 סברס קלופים
כפית קטנה של סוכר וניל (רשות)
2 קוביות ראחת לקום, קצוצות לקוביות קטנות
ערק לפי הצורך והטעם
אופן ההכנה:
1 מסירים את הקליפה מהאבטיח. מעבירים לבלנדר וטוחנים לשייק חלק. מוסיפים את הסברס וממשיכים לטחון. לבסוף מוסיפים 2 קוביות רחת לוקום ומוסיפים לבלנדר תוך כדי פעולה.
2 מעבירים את הנוזל במסננת צפופה כדי להיפטר מגרעיני הסברס.
3 מוסיפים ערק, לפי הטעם.
4 אפשר לפזר בתחתית הכוס כמה חתיכות של ראחת לקום, או להכניס שיפוד של כדורים קטנים של ראחת וקוביות אבטיח באותו הגודל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.