צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
משקה אפרסקים בקאווה
אז ככה מקפיצים את הבראנצ' הקרוב: מחית אפרסקים טריים, יין לבן מבעבע וזה הכל. מכאן זה פשוט אתם והאורחים ששטים בכיף עד לשעות אחר הצהריים המתוקות של סוף השבוע
מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף
| פורסם 16/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
2 אפרסקים
יין לבן מבעבע
אופן ההכנה:
1 חוצים ומגלענים את האפרסקים. חותכים גס, מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
2 שמים בכוס הגשה חצי כמות מחית, מעל מוזגים חצי כמות יין ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.