צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
שוקו שמכינים לבד
הדבר האמיתי - עם חלב רותח, שוקולד ומרשמלו
רוני מנדלמן | טעימא
| פורסם 24/01/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
250 מ"ל חלב
40 גרם שוקולד מריר, 40% מוצקי קקאו לפחות
כפית נס קפה משובח
קורט קינמון
6 חתיכות מרשמלו (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מחממים את החלב עד גבול הרתיחה, מוסיפים נס קפה ומערבבים.
2 שוברים את השוקולד לחתיכות ומכניסים לחלב. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס (עדיין יישארו שבבים שיצופו בחלב), מסירים את הקרום של החלב ומערבבים.
3 מעבירים במסננת דקה ושופכים לספל גדול.
4 מפזרים מעט קינמון ועם ההגשה מוסיפים את המרשמלו. לחובבי המתוק, אפשר להגיש עם עוד קוביית שוקולד, שתימס תוך דקה.