צילום׃ דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות
תה קר לימון ג'ינג'ר
עבר כמעט שבוע מאז ארוחת החג ואתם עדיין מרגישים שאתם הולכים להתפוצץ? הנה משהו בשבילכם: משקה תה ירוק מחוזק בלימון ולואיזה - שעל הדרך גם יעזור לכם להתמודד עם צננת המזגנים
תום פרנץ | מגזין טעימות
| פורסם 07/10/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לליטר:
3 תיוני תה ירוק לטעמכם
ממתיק לפי טעמכם - סוכר, דבש או סירופ אגבה
מיץ מלימון שלם + פרוסות לימון חצויות מלימון שלם
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר, קלוף ופרוס
3-2 ענפי לואיזה
קוביות קרח
אופן ההכנה:
1 שמים את התיונים בקנקן שבו תגישו את התה (אם ממתיקים, מכניסים לקנקן גם את הממתיק). שופכים כוס מים רותחים ומשהים 8 דקות למיצוי הטעמים. מוסיפים מיץ לימון, פרוסות ג'ינג'ר וענפי לואיזה ומכסים בקרח. טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך.
2 מעבירים לקירור מלא. לפני ההגשה מוסיפים פרוסות לימון וקוביות קרח, ומגישים קר.
* המתכון פורסם לראשונה במגזין "טעימות" - מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו. ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ. לבירור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520