צילום׃ אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
פרוזן יוגורט פירות אדומים
בקיץ או בחורף, בבוקר או בערב, זה לא באמת משנה. פרוזן יוגורט הוא כנראה אחת המתנות הכי גדולות שקיבלנו, ובמקרה הזה הוא משתדרג עם דובדבנים ופירות אדומים. איזה כיף
ברק יחזקאלי | mako אוכל
| פורסם 21/06/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם פירות אדומים קפואים
100 גרם יוגורט
3 כפות דבש
כף מיץ לימון
להגשה:
דובדבני אמרנה
אופן ההכנה:
1 מכניסים את כל החומרים למעבד המזון וטוחנים למרקם חלק.
2 מקפיאים ל-10 דקות ומגישים עם דובדבני אמרנה.