צילום׃ אסתי רותם, דרך האוכל
מוקולַטָה-קרמבו
משקה שהוא פינוק אמיתי. יש בו כל מה שצריך בחורף: שוקולד קפה וקרמבו.
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 23/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
1/3 כוס שמנת מתוקה
25 גרם שוקולד מריר
1 כפית קפה נמס
1/3 כוס מים רותחים
1/3 כוס חלב
1 קרמבו
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר קטן את השמנת והשוקולד עד המסה. מערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה.
2 ממיסים את הקפה במים הרותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את החלב. מחממים שוב עד רתיחה עדינה.
3 מפרידים את הקרמבו מהעוגייה ומניחים אותו בתחתית כוס. מוזגים עליו את תוכן הסיר ומערבבים היטב עד שהקרמבו נמס. מגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!