צילום׃ דנה מאירזון, Raw Food, הוצאת פוקוס
שייק פקאן-קוקוס
מתכון לשייק עם מייפל, וניל ואגוזים. משקה מרענן ובריא לקיץ
שירלי בר | Raw Food, הוצאת פוקוס
| פורסם 04/07/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חופן אגוזי פקאן לא קלויים
1 כפית סירופ מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל טבעית
קמצוץ קינמון
2\1 כוס חלב קוקוס
2-3 קוביות קרח
2\1 כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר ומעבדים היטב עד לקבלת מרקם עשיר ואחיד. מעבירים לגביע ומגישים.