צילום׃ Bill Grove, Istock

מתכון יין חם (פונץ')

מלטף ומשכר

ברכה זילברשטיין ממרכז המבקרים ביקב בנימינה | גלריית המומחים | פורסם 06/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי בקבוק יין אדום יבש

חצי בקבוק יין מתוק (לקידוש או קינוח)

בקבוק מיץ תפוזים

פרוסות תפוזים (עם קליפה)

מקלות קינמון

1-2 שקיות סוכר וניל

קינמון טחון (חצי כפית)

שני ציפורן שלמים (רק מי שאוהב)

תמצית תה משתי שקיות תה

אופן ההכנה:

מחממים את היין, את תמצית התה והמיץ כ-15 דקות, אך לא מרתיחים. מוסיפים את פרוסות התפוזים ושומרים את המשקה חם ליד השולחן. ניתן להוסיף רבע כוס רום.