צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תספרו עד עשר, ויש לכם לאסי מנגו וקקאו
שלושה מרכיבים, 5 דקות הכנה, הוראה אחת בלבד – ומקבלים קינוח אקזוטי, מתוק, טרי, מרענן ומלא בריאות
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 03/11/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
לאסי הוא משקה יוגורט מתקתק שמקורו בהודו. אני בחרתי להכין אותו עם יוגורט עיזים, שהוא בריא יותר, והוספתי לו פולי קקאו שלמים שנחשבים ל"סופר פוד", "מזון על" - שזה אומר שיש להם סגולות בריאותיות מיוחדות. חשוב לקנות פולי קקאו איכותיים, שלא עברו תהליך של קלייה וחימום שפוגעים באיכותם.
שייק כזה בהחלט יכול לבוא במקום קפה בבוקר, ותהיה לו אותה השפעה מעוררת.
מרכיבים (1 מנות):
מנגו קלוף וחתוך
3 פולי קקאו שלמים, לא קלויים
גביע יוגורט עיזים (150 גרם)
אופן ההכנה:
שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומפעילים עד שמתקבל מרקם חלק.
* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו דלעת ערמונים ממולאת בסביצ'ה דניס
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!