צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

שייק בננות ותמרים

המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 07/08/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 501 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

10 תמרים יבשים, גדולים ורכים (200 גרם), רצוי מזן מג'הול

2 בננות בשלות, קפואות

400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס/חלב /חלב סויה

1 כפית תמצית וניל

חצי כפית קינמון טחון

6-8 קוביות קרח

אופן ההכנה:

1 מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות.

>> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות

2 טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה.

3 יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד.

* המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות