צילום׃ Barbara Henry, Istock
משקה וניל ואוראו
אוהבים עוגיות אוראו? ברור שכן, גם אנחנו, בגלל זה אנחנו תמיד שמחים למצוא עוד דרך לצרוך אותן. והפעם: שייק של גלידת וניל, עוגיות והרבה הרבה קרח. המלצה שלנו - תוסיפו קצפת. אם כבר אז כבר
| קפה לנדוור
| פורסם 11/07/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
למנה אחת ענקית (500 מ"ל), או שתיים קטנות יותר:
קוביות קרח
כדור גדול של גלידה וניל (70 גרם)
200 מ"ל חלב (קצת יותר משלושת רבעי כוס)
25 מ"ל (שתי כפות) סירופ סוכר (מים וסוכר ביחס של 1:1 שבושלו 5 דקות ברתיחה)
4 עוגיות אוראו
אופן ההכנה:
1 ממלאים שני שליש כוס בבקוביות קרח, ומוסיפים את הגלידה. מוסיפים חלב עד למילוי הכוס.
2 מוסיפים את סירופ הסוכר ומעבירים לבלנדר. מוסיפים עוגיות אוראו גורסים למרקם חלק.
* בלנדוור מגישים את המשקה כמו שהוא, ההמלצה שלנו היא ללכת עם השחיתות עד הסוף ולהוסיף קצפת ועוגייה, כמו בתמונה.
המתכון באדיבות קפה לנדוור
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!