צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל

לחם טחינה כוסמין

התלונה הקבועה על לחם טחינה היא שהוא מזכיר עוגה יותר מאשר לחם, ואנחנו שמחים לדווח שנמצא לבעיה הזו פתרון: מתברר ששתי כפות קמח כוסמין הופכות אותו ללחם לעילא, שהוא גם אוורירי יותר מהמקור ועדיין בריא פצצות

נטלי אמילר | mako אוכל | פורסם 12/01/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 106 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 ביצים

2 כפות סילאן (אפשר גם מייפל טבעי)

6 כפות טחינה גולמית (עדיף מלאה אורגנית)

2 כפות קמח כוסמין (20 גרם)

כפית שטוחה של סודה לשתייה

כפית מלח

לציפוי:

אגוזי מלך קצוצים (או כל אגוז שאוהבים)

שומשום

תערובת גרנולה אורגנית או שיבולת שועל (לא חובה)

אופן ההכנה:

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב.

לחם טחינה כוסמין (צילום: נטלי אמילר , mako אוכל)
לחם טחינה כוסמין|צילום: נטלי אמילר , mako אוכל

3 מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (רצוי להשתמש בתבנית סיליקון או נייר, ואז אין צורך לשמן אותה. אם משתמשים בתבנית אלומיניום – משמנים אותה קלות).

4 מפזרים את חומרי הציפוי ואופים 25-30 דקות.

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם

בתיאבון!