צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל
לחם טחינה כוסמין
התלונה הקבועה על לחם טחינה היא שהוא מזכיר עוגה יותר מאשר לחם, ואנחנו שמחים לדווח שנמצא לבעיה הזו פתרון: מתברר ששתי כפות קמח כוסמין הופכות אותו ללחם לעילא, שהוא גם אוורירי יותר מהמקור ועדיין בריא פצצות
נטלי אמילר | mako אוכל
| פורסם 12/01/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 ביצים
2 כפות סילאן (אפשר גם מייפל טבעי)
6 כפות טחינה גולמית (עדיף מלאה אורגנית)
2 כפות קמח כוסמין (20 גרם)
כפית שטוחה של סודה לשתייה
כפית מלח
לציפוי:
אגוזי מלך קצוצים (או כל אגוז שאוהבים)
שומשום
תערובת גרנולה אורגנית או שיבולת שועל (לא חובה)
אופן ההכנה:
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר, תוך כדי ערבוב.
3 מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (רצוי להשתמש בתבנית סיליקון או נייר, ואז אין צורך לשמן אותה. אם משתמשים בתבנית אלומיניום – משמנים אותה קלות).
4 מפזרים את חומרי הציפוי ואופים 25-30 דקות.
לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם
בתיאבון!