צילום׃ מתוך חשבון הטיקטוק של jakecohen
לחם שום שהוא כנראה הכי טעים שאפשר
מאז עלה המתכון הזה לטיקטוק אנחנו לא מפסיקים לשמוע עליו, ורק דברים טובים. הסוד: צלייה מוקדמת של השום עד שהוא הופך למעין משחה. אנחנו קנינו, וכבר מחממים תנור
מערכת אוכל טוב | mako
| פורסם 06/10/21
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 בגטים, חצויים לכל אורכם
4 ראשי שום
2 כפיות שמן זית
100 גרם חמאה, רכה
כף בזיליקום קצוץ דק
מעט מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 חותכים לכל ראש שום את החלק העליון ומזלפים קצת שמן זית פנימה. עוטפים בנייר אלומיניום (כל הראשים ביחד) וצולים שעה בתנור החם.
3 סוחטים לתוך קערה את שיני השום הצלויות, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
4 מורחים את התערובת על הבגטים ומחזירים לצלייה של 15 דקות נוספות, עד הזהבה.
@jakecohen Squeezing roasted garlic is my k!nk. #garlicbread
♬ Italian Dinner Party - Italian Restaurant Music of Italy
בתיאבון!