פיצה פילו ב-2 דקות הכנה
באמת שאי אפשר להכין ארוחה בפחות זמן מזה: אתם רק צריכים דף פילו, רוטב פיצה, גבינה צהובה, ולתנור. ארוחת ערב מפנקת וטעימה בכלום עבודה (ואפשר אפילו להפיל את זה על הילדים)
יעל קצב | mako
| פורסם 17/08/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
9 דפי פילו, מופשרים
1 כוס גבינה צהובה
רסק עגבניות או רוטב פיצה
זיתים
בזיליקום
תרסיס שמן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מניחים דף פילו על משטח העבודה. אוחזים במרכז וקווצ'צ'ים. עושים תנועת סיבוב עם היד (ראו סרטון).
3 שמים במרכז הפילו המסובב כף רוטב פיצה, גבינה צהובה, בזיליקום וזיתים. סוגרים את כל הקצוות.
4 הופכים את עיגול הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.
5 מרססים את הפיצות בשמן. מכניסים לתנור ל-20 דקות או עד להזהבה.
6 מגישים לצד סלט ירקות, ביצה קשה וגבינת שמנת, לארוחת ערב מתוקתקת.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!