צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מיני פיצות מהירות של תרד וגבינות

הילדים של היום לא בטוח מכירים את פופאי המלח, אבל את הפיצות שלו הם ישמחו להכיר: פיצות קטנטנות, זריזות להכנה ונעימות לנשנוש

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 01/08/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

כף חמאה

עלי תרד

מלח ופלפל

פיתות ביס מחיטה מלאה

שמן זית

גבינת עיזים בגליל (למשל פרומעז, או למי שרוצה פחות שומן, יש גבינת עיזים בגליל של צוריאל 9% שומן)

מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1 ממיסים חמאה במחבת ומאדים מעט את עלי התרד, עד שהם מתרככים. ממליחים ומפלפלים.

 

2  חותכים את הפיתות באמצע, כך שמכל פיתה יתקבלו שני עיגולים.

 

3  מורחים את חצאי הפיתות במעט שמן זית, ולאחר מכן מורחים על כל פיתה גבינת עיזים.

 

4  מעל הגבינה מפזרים ברישול עלי תרד, ומעל מפזרים מוצרלה.

 

5  מכניסים לתנור לכ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים מעט.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

 

>> בשבוע שעבר הכנו  לחמניות בטטה וקוטג'

>> כל המתכונים לילדים