צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מיני פיצות מהירות של תרד וגבינות
הילדים של היום לא בטוח מכירים את פופאי המלח, אבל את הפיצות שלו הם ישמחו להכיר: פיצות קטנטנות, זריזות להכנה ונעימות לנשנוש
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 01/08/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כף חמאה
עלי תרד
מלח ופלפל
פיתות ביס מחיטה מלאה
שמן זית
גבינת עיזים בגליל (למשל פרומעז, או למי שרוצה פחות שומן, יש גבינת עיזים בגליל של צוריאל 9% שומן)
מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
1 ממיסים חמאה במחבת ומאדים מעט את עלי התרד, עד שהם מתרככים. ממליחים ומפלפלים.
2 חותכים את הפיתות באמצע, כך שמכל פיתה יתקבלו שני עיגולים.
3 מורחים את חצאי הפיתות במעט שמן זית, ולאחר מכן מורחים על כל פיתה גבינת עיזים.
4 מעל הגבינה מפזרים ברישול עלי תרד, ומעל מפזרים מוצרלה.
5 מכניסים לתנור לכ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים מעט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel