צילום׃ איליה מלניקוב, mako אוכל
פיצה מלחם פרוס
ארוחת ערב שכמעט מכינה את עצמה: לחם קלוי בתנור עם רסק עגבניות ביתי, גבינה ומה שיש במקרר. זה לא בדיוק פיצה, אבל זה כן בדיוק מה שבא לכם לנשנש כשהערב יורד
אביב משה | mako אוכל
| פורסם 12/10/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
10 פרוסות לחם
3 עגבניות שנשארו במקרר
שמן זית
מלח
פלפל שחור
גבינה קשה שיש במקרר (צהובה, פרמזן, פטה, מוצרלה וכו')
פלפל חריף (לא חובה)
דברים שנשארו במקרר כמו זיתים, עגבניות מיובשות, בצל
אופן ההכנה:
1 מסדרים את פרוסות הלחם בתבנית אפייה.
2 טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם שמן זית, מלח, פלפל ופלפל חריף. יוצקים מרוטב העגבניות על הלחם.
3 מגרדים את הגבינה ומפזרים אותה על הלחם. מוסיפים תוספות ממה שיש במקרר - זיתים, עגבניות מיובשות, בצל פרוס.
4 אופים בתנור חם מאוד (250 מעלות) כ-6-7 דקות.