צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פשטידת תרד

כל בית צריך מתכון בסיסי לפשטידת תרד פשוטה וטובה - כזאת שאפשר לסגור איתה ארוחת ערב עם כמה ירקות ליד או לנשנש בין הארוחות אפילו ישר מהמקרר. זאת האחת שלנו

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 15/01/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 68 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20 על 30 ס"מ:

2 חבילות תרד, שטופות

מעט שמן זית

בצל גדול, קצוץ

2 שיני שום, פרוסות דק

חבילת פטרוזיליה, קצוצה

200 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת

חצי צ'ילי ירוק טרי, קצוץ דק (לא חובה)

2 ביצים

3 כפות קמח תופח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.

2 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום ואת התרד וממשיכים לטגן חצי דקה.

3 מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים לקבלת תערובת אחידה.

4 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים חצי שעה, או עד שהפשטידה שחומה ומוכנה.

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

לבלוג של רותם ליברזון

פשטידת תרד של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פשטידת תרד של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!