צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
פשטידת תרד
כל בית צריך מתכון בסיסי לפשטידת תרד פשוטה וטובה - כזאת שאפשר לסגור איתה ארוחת ערב עם כמה ירקות ליד או לנשנש בין הארוחות אפילו ישר מהמקרר. זאת האחת שלנו
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 15/01/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 20 על 30 ס"מ:
2 חבילות תרד, שטופות
מעט שמן זית
בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, פרוסות דק
חבילת פטרוזיליה, קצוצה
200 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת
חצי צ'ילי ירוק טרי, קצוץ דק (לא חובה)
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
2 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום ואת התרד וממשיכים לטגן חצי דקה.
3 מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים לקבלת תערובת אחידה.
4 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים חצי שעה, או עד שהפשטידה שחומה ומוכנה.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!