צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

קרקרים ב-3 מרכיבים

לא באמת חשבתם ללוות את ערב הפשטידות והגבינות שתכננתם לשבועות בקרקרים קנויים מהסופר, נכון? בטח לא כשיש לכם כאן מתכון סופר סופר קליל, שיוצא מיליון דולר

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 11/05/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 84 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס קמח מלא 

גביע שמנת חמוצה 

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

תוספות אפשריות (לא חובה):

מלח גס 

זרעי צ'יה 

אגוזים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

עוד מתכונים לשבועות

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2 מערבבים את הקמח, השמנת החמוצה ושלושת רבעי מכמות הפרמזן. 

3 משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפייה ליריעה דקה. מסירים את נייר האפייה העליון ומפזרים מלמעלה את יתרת הפרמזן (ואת שאר התוספות, אם רוצים). 

4 חותכים לריבועים ואופים 15-20 דקות, עד הזהבה. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

 רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.