צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
קרקרים ב-3 מרכיבים
לא באמת חשבתם ללוות את ערב הפשטידות והגבינות שתכננתם לשבועות בקרקרים קנויים מהסופר, נכון? בטח לא כשיש לכם כאן מתכון סופר סופר קליל, שיוצא מיליון דולר
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 11/05/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס קמח מלא
גביע שמנת חמוצה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
תוספות אפשריות (לא חובה):
מלח גס
זרעי צ'יה
אגוזים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
עוד מתכונים לשבועות
>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
2 מערבבים את הקמח, השמנת החמוצה ושלושת רבעי מכמות הפרמזן.
3 משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפייה ליריעה דקה. מסירים את נייר האפייה העליון ומפזרים מלמעלה את יתרת הפרמזן (ואת שאר התוספות, אם רוצים).
4 חותכים לריבועים ואופים 15-20 דקות, עד הזהבה. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.