צילום׃ חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים
לחם בשקית קוקי
בטעם הוא מזכיר לחם מחמצת - אפילו שמכינים אותו בצ'יק; במרקם הוא רך מבפנים וקריספי להפליא מבחוץ - והכל בלי שמן, סוכר או ביצים. אז מה הסוד של הלחם של חגית אלקבץ, שכובש את הרשתות? התשובה היא שקית קוקי
חגית אלקבץ | חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים
| פורסם 15/02/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
375 מ"ל מים חמימים (כוס ושלושת רבעי)
שלושת רבעי כף שמרים יבשים
כף שטוחה מלח
500 גרם קמח
אופן ההכנה:
1 מערבבים את המים, השמרים, המלח והקמח ולשים היטב - במיקסר או ידנית.
2 מניחים להתפחה של שעה.
3 יוצרים מהבצק כיכר יפה, וחורצים כמה חתכים עמוקים במרכזה.
4 מכניסים את הכיכר לשקית קוקי גדולה וקושרים מלמעלה. מניחים ל-20 דקות.
5 בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות (חום עליון ותחתון, לא טורבו).
6 אופים את הלחם (בתוך השקית) 25 דקות, מוציאים ומיד גוזרים את השקית (חשוב!).
7 מחכים שיצטנן ופורסים.
חגית היא בעלת דף הפייסבוק חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים