צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
גריסיני ביתי
זה כל כך קל ופשוט, שאפשר לתת לילדים הצעירים בבית להכין אותם: גריסיני מבצק פילו. אפשר למרוח רק שמן זית, אפשר לשלב כמה תבלינים ואפילו לימון ופרמזן. 10 דקות ויש לכם גריסיני קראנצ'י מושלם
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 26/03/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
דפי פילו (כמות הדפים לפי המקלות שרוצים)
למריחה:
שמן זית
פפריקה מעושנת
זעתר עם מלח
בזיליקום, פרמז'ן וגרידת לימון
שום כתוש, תימין ומלח
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מניחים דף פילו על משטח העבודה, מניחים מעליו כף שמן זית ומתבלים איך שאוהבים (הצענו למעלה כל מיני שילובים, אבל אתם לגמרי יכולים לגוון).
3 מברישים היטב את כל חלקי הדף בתערובת השמן והתיבלינים שהכנתם. מגלגלים את דף הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מכניסים לתנור ל-10 דקות ויש לכם גריסיני ביתי משגע עם ריח וטעם ממכרים. תיהנו.