צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

גריסיני ביתי

זה כל כך קל ופשוט, שאפשר לתת לילדים הצעירים בבית להכין אותם: גריסיני מבצק פילו. אפשר למרוח רק שמן זית, אפשר לשלב כמה תבלינים ואפילו לימון ופרמזן. 10 דקות ויש לכם גריסיני קראנצ'י מושלם

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 26/03/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

דפי פילו (כמות הדפים לפי המקלות שרוצים)

למריחה:

שמן זית

פפריקה מעושנת

זעתר עם מלח

בזיליקום, פרמז'ן וגרידת לימון

שום כתוש, תימין ומלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מניחים דף פילו על משטח העבודה, מניחים מעליו כף שמן זית ומתבלים איך שאוהבים (הצענו למעלה כל מיני שילובים, אבל אתם לגמרי יכולים לגוון).

3 מברישים היטב את כל חלקי הדף בתערובת השמן והתיבלינים שהכנתם. מגלגלים את דף הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 מכניסים לתנור ל-10 דקות ויש לכם גריסיני ביתי משגע עם ריח וטעם ממכרים. תיהנו.