צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל
מאפינס תירס, גבינות וזיתים
מתכון למאפינס מלוחים בכלום עבודה. יש עוד זמן עד לשבועות, אבל עד אז נחמם מנועים ותנורים עם מאפינס פשוטים וטעימים עם תוספות קולעות. אחלה ארוחת ערב לאמצע שבוע ופתרון מושלם לאוכל לארוז ולאכול מחוץ לבית
ענת אלישע | mako אוכל
| פורסם 02/05/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 כפות קמח
3 ביצים L
קופסת קוטג׳ (250 גרם)
150 גרם גבינה בולגרית/פטה מפוררת
150 גרם גבינה צהובה/צפתית מגוררת
4 כפות זיתים פרוסים לטבעות
גרגירי תירס משימורים (פחית 550 גרם), אחרי סינון
3 כפות חלב
מלח
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה גדולה.
3 מניחים מנג׳טים מנייר בתבנית שקעים ויוצקים לכל אחד כף גדושה של הבלילה.
4 מכניסיים לאפייה 20-25 שקות או עד הזהבה קלה.
5 מצננים מעט ומגישים (מומלץ לצד ירקות).
בתיאבון!