סמבוסק זעתר וגבינות
בלי התפחות, בלי לחכות: חצי שעה אחרי שתחליטו להכין את הסמבוסק הזה, תוכלו כבר להתענג על מאפה רך עם מילוי גבינה וזעתר שמתאים לו בצורה מושלמת. והנה לכם ארוחת ערב מושקעת, במינימום עבודה
יעל קצב | mako
| פורסם 25/08/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
לבצק יוגורט:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 גביע יוגורט 200 מ''ל
1 כפית מלח
2 כפות מים
חצי כוס זעתר
למילוי
רבע כוס גבינת בולגרית
רבע כוס מוצרלה, מגוררת
1 ביצה
1 כף קוטג'
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את מצרכי הבצק עד לאיחוד.
3 מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חצי בצק בין שני ניירות אפייה. מצפים את החלק העליון של הבצק בזעתר ומרדדים מעט כדי שהזעתר יידבק לבצק.
4 הופכים את הבצק כך שהזעתר נמצא בחלק התחתון.
5 מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי.
6 שמים על חצי מכל סמבוסק 2-3 כפות גדושות של המילוי. מקפלים לחצי.
7 מהדקים את החיבורים לקבלת סגירה של סמבוסק.
8 מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד להזהבה.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה



בתיאבון!