בורקס מחבת מבצק פילו

עם כמה דפי פילו, גם אתם יכולים לתקתק ארוחת ערב מושלמת בכמה דקות, ותוך כדי אפילו לקצוץ סלט קטן ליד. הכנה מהירה, פשוטה וקלה שאפילו הבשלנים העצלנים ביותר יצליחו לעמוד בה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 04/11/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-4 בורקסים:

4 דפי בצק פילו

תרסיס שמן

למילוי:

חצי גביע קוטג'

ביצה

רבע בלוק גבינה בולגרית

חצי כוס גבינה צהובה

חצי כפית מלח

חצי כפית אורגנו

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כף חמאה

להגשה:

סלט ירקות קטן

שמנת למריחה

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד.

2 מניחים דף פילו על גבי משטח העבודה, מרססים עליו שמן ומניחים מעליו עלה פילו נוסף.

3 חוצים את הדף ל-2. מניחים בחלק התחתון של העלה הפילו 2 כפות של המלית, מגלגלים וסוגרים היטב מכל הצדדים לצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המלית ודפי הפילו.

4 ממיסים כף חמאה במחבת וצולים את הבורקס על להבה נמוכה משני הצדדים עד שהוא שחום. מורידים מהאש ומגישים לצד סלט וגבינת שמנת. 

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בורקס מחבת מבצק פילו (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
בורקס מחבת מבצק פילו|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!