מאפה שוקולד ומרשמלו עם פטנט
המאפים החמודים האלה לא רק ממש קלים להכנה, הם גם יוצאים פריכים מבחוץ ועם שכבות רכות-רכות מבפנים, הכל הודות לטריק של קיפול הבצק. כשהם ייצאו מהתנור, יהיה מאוד קשה להגיד להם לא
יעל קצב | mako
| פורסם 27/08/25
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
ל-6 מנות
בצק עלים, מופשר במקרר
צנצנת של ממרח נוטלה
חופן מרשמלו
להברשה
ביצה, טרופה
סוכר גבישי (לא חובה)
לקישוט
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים על משטח העבודה את בצק העלים. חוצים אותו לחצי.
3 על חצי מהבצק מורחים נוטלה ומפזרים מרשמלו.
4 מקפלים את חצי הבצק הריק על זה הממולא.
5 חותכים רצועות של הבצק הממולא ברוחב של 2 ס"מ. יוצאות 6 רצועות
6 מרימים קצה של רצועה, ומקפלים את כל הרצועה כמו סרט (ראו בסרטון).
7 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה. אפשר לפזר סוכר גבישי מעל.
8 אופים במשך 20 או עד להזהבה.
9 בוזקים מעל אבקת סוכר.



לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה


בתיאבון!