צילום׃ רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
בראוניז פרווה כשרים לפסח
בראוניז הם מהקינוחים שיותר קל להתאים לגרסה כשרה לפסח, ובכל זאת - כאלה נימוחים ומטריפים לא יוצאים לנו הרבה. זמן עבודה 10 דקות, ורבע שעה אחרי זה אתם כבר יכולים להתחיל לחפור בכפית
רעות זומר | Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
| פורסם 27/03/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתבנית 20X20 ס"מ:
175 גרם שוקולד מריר
חצי כוס + 2 כפות (125 גרם) שמן
100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן
100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
חצי כפית מלח רגיל או מלדון
3 ביצים L
105 גרם (שלושת רבעי כוס) קמח ללא גלוטן רב תכליתי
80 גרם שוקולד צ'יפס
10 גרם (כף) קקאו איכותי
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 ממיסים בקערה בינונית את השוקולד המריר עם השמן.
3 מוסיפים סוכרים, מלח וביצים וטורפים למסה אחידה.
4 מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומקפלים לתערובת אחידה.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה.
6 אופים כ-15 דקות, עד שהבראוניז יציבים מלמעלה ועדיין רכים מבפנים.
** לבראוניז ישרים ויפים מומלץ לצנן 6 שעות במקרר או שעתיים במקפיא לפני החיתוך.

המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.