צילום׃ רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה

בראוניז פרווה כשרים לפסח

בראוניז הם מהקינוחים שיותר קל להתאים לגרסה כשרה לפסח, ובכל זאת - כאלה נימוחים ומטריפים לא יוצאים לנו הרבה. זמן עבודה 10 דקות, ורבע שעה אחרי זה אתם כבר יכולים להתחיל לחפור בכפית

רעות זומר | Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה | פורסם 27/03/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים :

לתבנית 20X20 ס"מ:

175 גרם שוקולד מריר 

חצי כוס + 2 כפות (125 גרם) שמן

100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן

100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה

חצי כפית מלח רגיל או מלדון

3 ביצים L

105 גרם (שלושת רבעי כוס) קמח ללא גלוטן רב תכליתי

80 גרם שוקולד צ'יפס

10 גרם (כף) קקאו איכותי

אופן ההכנה:

קינוחים לפסח

מתכונים לפסח

עוד בראוניז כשרים לפסח

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 ממיסים בקערה בינונית את השוקולד המריר עם השמן.

3 מוסיפים סוכרים, מלח וביצים וטורפים למסה אחידה.

4 מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומקפלים לתערובת אחידה.

5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה.

6 אופים כ-15 דקות, עד שהבראוניז יציבים מלמעלה ועדיין רכים מבפנים.

** לבראוניז ישרים ויפים מומלץ לצנן 6 שעות במקרר או שעתיים במקפיא לפני החיתוך.

בראוניז פרווה לפסח (צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה)
בראוניז פרווה לפסח|צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה

המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.