סופלה שוקולד

אין כמו לקבל תבנית אישית קטנה וחמה שכל כולה שוקולד והיא רק בשבילכם. קבלו את המתכון של יעל קצב לסופלה שוקולד מהיר שלא קורס לתוך עצמו והליבה שלו נוזלית ומענגת. מי אמר שסופלה שוקולד זה רק לחורף?

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 17/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

ל-6 מנות אישיות:

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם חמאה

חצי כוס סוכר לבן

רבע כוס קמח

2 ביצים

1 חלמון

אבקת סוכר לקישוט

* מעט סוכר וחמאה לשימון התבניות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולדים, ומערבבים לאיחוד.

3 מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לקערת השוקולד המומס ומערבבים לאיחוד.

4 מברישים את תבניות הסופלה האישיות (אלה צריכות להיות קערות מתאימות לאפייה) במעט חמאה מומסת ומפזקים סוכר שיידבק לדפנות התבנית (כמו בסרטון).

5 יוצקים את הבלילה עד לחצי-שלושת רבעי מגובה של כל תבנית אישית.

6 מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות (שימו לב לא לאפות מידי את הסופלה, כדי שהליבה תישא נוזלית).

7 מפדרים אבקת סוכר ומגישים.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

סופלה שוקולד. יעל קצב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סופלה שוקולד. יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל
סופלה שוקולד. הכי פשוט בעולם (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סופלה שוקולד. הכי פשוט בעולם|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!