צילום׃ חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
עוגיות גרנולה וגרעינים ללא סוכר
יש בהן ערימות של דברים טובים ומזינים. הן מעולות למי שצריכים או מעדיפים לוותר על סוכר, אבל עדיין חייבים פינוק ליד הקפה. והן בעיקר יגרמו לכם להרגיש שעשיתם משהו טוב עבור עצמכם
חנושה (בת חן שמעיה) | mako
| פורסם 26/08/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
ל-20 עוגיות בקוטר 4 ס"מ
4 חלבונים (130 גרם)
40 גרם גרעיני דלעת
340 גרם שומשום
40 גרם גרעיני חמנייה
40 גרם שקדים קצוצים גס
50 גרם פתיתי שיבולת שועל
20 גרם זרעי פשתן
120 גרם שקדים טחונים (קמח שקדים)
2 קורטי מלח
6 כפות דבש (125 גרם)
חצי כפית קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה עד שהתערובת אחידה.
3 יוצרים עוגיות קטנות בעזרת כף ומניחים על התבנית במרווחים.
4 אופים 12–15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות בקצוות.
5 מצננים על רשת, ומגישים.
** העוגיות נשמרות עד 4 ימים בכלי אטום. ניתן גם להקפיא אותן, והן יחזיקו מעמד חודש במקפיא.



בתיאבון!