צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

עוגת בננות עם פצפוצי שוקולד

עוגה בחושה קלה וטעימה להפליא, שמתקתקים ברבע שעה. הפתרון הכי טוב שתמצאו לבננות שמשחירות לכם על השיש

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 29/01/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 51 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

250 גרם חמאה רכה (לעוגה פרווה: מרגרינה)

200 גרם סוכר (1 כוס)

3 ביצים

3 בננות בשלות

280 גרם קמח (2 כוסות)

2 כפות קקאו

שקית אבקת אפייה

100 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה.

2 מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת.

3 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.

4 מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות.

5 מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

>> המסעדות הכי טרנדיות לחורף 2015

>> והנה יופי של מתכון לחומוס ביתי