צילום׃ קרן אגם, mako אוכל

עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס כשרה לפסח

גם כשרה לפסח וגם פרווה? כן כן! הפעם החלטנו ממש להתחשב בכם וברצון הזה למשהו מתוק מיד אחרי כל ארוחה במהלך החג. עם העוגה הזאת תוכלו ליהנות מכל העולמות ולהרגיש ממש טוב עם עצמכם

קרן אגם | mako אוכל | פורסם 13/04/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 94 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

(תבנית אינגליש קייק):

3 ביצים גדולות

חצי כוס (100 גרם) סוכר

כוס (100 גרם) שקדים, טחונים לאבקה

כוס (100 גרם) קוקוס טחון

כפית אבקת אפייה

2 כפות קורנפלור

שליש כוס (70 גרם) שמן

חצי כוס (100 גרם) שוקולד צ'יפס (פרווה)

להגשה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה.

2 מקציפים ידנית בקערה ביצים וסוכר כ-3-4 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה.

3 מוסיפים את אבקת השקדים, הקוקוס, אבקת האפייה והקורנפלור, ומערבבים.

4 מוסיפים שמן ומערבבים שוב.

5 לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.

6 מעבירים לתבנית ואופים כ-35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים מעט, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוחים ושקדים לפסח

>> עוד מתכונים לפסח - פה