צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוף בתנור בסגנון סיני
מתכון לעוף בלימון, רוטב סויה ודבש. מנה עם צבע מדהים וטעם מתקתק
רוני מנדלמן | mako אוכל
| פורסם 14/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
עוף שלם מחולק לשמונה חלקים, נקי ויבש / קילו חזה עוף נקי וחתוך לרצועות
כפית מלח
1/8 כפית פלפל גרוס
2 כפיות מיץ לימון
2 כפות סויה
חלמון
1/4 כוס דבש
2 כפות חמאה מומסת
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מערבבים את מרכיבי המרינדה ללא החמאה. כאשר המרכיבים מתאחדים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מורחים את המרינדה על העוף היבש.
3 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לכ-50 דקות. אם משתמשים רק בחזה עוף - אופים חצי שעה בלבד.
* מגישים על אורז לבן או נודלס מביצים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!