צילום׃  יחסי ציבור

כבדי עוף ביין אדום

המתכון המיתולוגי של מסעדת סמיראמיס הצפונית למעדן אמיתי, שלא תאמינו באיזה מהירות מכינים אותו

| מסעדת סמיראמיס | פורסם 03/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 205 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

200 גרם כבד עוף

1 בצל, פרוס לפרוסות

3/4 כוס יין

חצי כפית תימין קצוץ

חצי כפית שום כתוש

חופן קטן של מלח גס

חופן קטן של פלפל שחור גרוס

חצי כפית דבש

שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1 מחממים את שמן הזית על מחבת. מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש בינונית עד שהכבדים נאטמים.

2 מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד הזהבה.

3 מוסיפים את היין ואת שאר התבלינים, ומבשלים 3-4 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> צפוניים? קבלו דיל למסעדת סמיראמיס