צילום׃ יחסי ציבור
כבדי עוף ביין אדום
המתכון המיתולוגי של מסעדת סמיראמיס הצפונית למעדן אמיתי, שלא תאמינו באיזה מהירות מכינים אותו
| מסעדת סמיראמיס
| פורסם 03/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
200 גרם כבד עוף
1 בצל, פרוס לפרוסות
3/4 כוס יין
חצי כפית תימין קצוץ
חצי כפית שום כתוש
חופן קטן של מלח גס
חופן קטן של פלפל שחור גרוס
חצי כפית דבש
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1 מחממים את שמן הזית על מחבת. מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש בינונית עד שהכבדים נאטמים.
2 מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד הזהבה.
3 מוסיפים את היין ואת שאר התבלינים, ומבשלים 3-4 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!