צילום׃ istockphoto

מכינים לבד: שניצל עוף ותירס

כמו קנוי, רק טעים פי מיליון. מנה שילדים מתים עליה

ליה אור | mako | פורסם 01/04/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 156 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

600 גרם עוף טחון
קופסת שימורים של תירס
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם (או לפי הצורך)
מעט רוטב צ'ילי מתוק (בערך כף)
מלח
פלפל לבן

לטיגון:

פירורי לחם
שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 טוחנים את גרגירי התירס (אפשר להשאיר חלק לא טחונים, או לטחון הכל).

2 מערבבים את התירס עם העוף, הביצים ופירורי הלחם. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומתבלים במלח ובמעט פלפל לבן. אם העיסה רכה מדי - מוסיפים עוד פירורי לחם. אם יש זמן - מעבירים למקרר לצינון קצר.

3 מחממים שמן במחבת (בגובה של כחצי ס"מ).

4 יוצרים מהתערובת קציצות/שניצלים, טובלים בפירורי לחם ומטגנים 2-3 דקות מכל צד.

   >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה