צילום׃ בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים
קדירת פתיתים
תבשיל מפתה עם שוקי עוף, גרגירי חומוס, תפוחי אדמה ופתיתים. מטוגן, מבושל ואפוי עד להשחמה
| בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים
| פורסם 23/01/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות
2 בצלים
10-12 שוקיים עוף
1 כוס פתיתים אפויים קוסקוס
1/2 כוס גרגירי חומוס, מושרים במים (לילה לפני(
2 כפות דבש
פפריקה מתוקה לפי הטעם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה.
2 מטגנים את הבצל בסיר.
3 מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עם הבצל עד להשחמה.
4 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל.
5 מוסיפים את גרגירי החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים.
6 מכסים במים עד גובה 2 אצבעות מעל הפתיתים וסוגרים את הסיר לרבע שעה על אש גבוהה.
7 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם מכסה סגור למשך כשעה. ב-10 הדקות האחרונות מורידים את המכסה לצורך השחמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!