צילום׃ Fanfo, ShutterStock

שניצלונים משודרגים של אהרוני

בניגוד לשניצל רגיל, את רצועות חזה העוף הפעם לא ציפינו בביצה אלא במעין בלילת נאגטס, ואחריה פירורי הלחם המסורתיים. התוצאה? שניצלים שמנמנים יותר, פריכים יותר, עסיסיים יותר ואלוהים, כמה טעימים

ישראל אהרוני | ישראל מבשלת יחד | פורסם 22/09/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 606 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חזה עוף שלם

2 כפות רוטב סויה

חצי כוס קמח תופח

מלח

פלפל שחור

ביצה

מעט מי סודה

פירורי לחם או שומשום

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 חותכים את חזה העוף לרוחבו לפרוסות של 1 ס"מ. מערבבים עם הסויה בקערית.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2 מערבבים בקערה קמח, מלח ופלפל. מוסיפים ביצה ומעט מי סודה ומערבבים לקבלת בלילה חלקה ולא סמיכה מדי.

3 מעבירים את פירורי הלחם לקערה נוספת.

4 טובלים את הנתחים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומטגנים בשמן כמה דקות.