צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
מאפה פרגיות וכרשה
מאפה מעורר חשק עם פרגית וכרשה בתוך בצק עלים. חם ומהביל בכלום עבודה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/01/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
6 כרשות מנוקות, שטופות וחתוכות לעיגולים
6 יחידות פרגיות או חזה עוף, חתוכות לרצועות
1 כפית סוכר חום
כפית צ'ילי גרוס
כפית פפריקה מתוקה
חופן כוסברה או פטרוזיליה
מלח
1/2 חבילה בצק עלים, מופשר
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הכרשה במחבת עם שמן זית, כ-5 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מתבלים ומסירים מהאש.
2 מניחים את הבצק המופשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מסדרים את מילוי הפרגיות על הבצק, וסוגרים אותו כמו סיגר גדול.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 35-40 דקות. מומלץ לאפות את 15 הדקות הראשונות במצב טורבו ושאר הזמן במצב רגיל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!