פשטידת עוף ואטריות של ליהיא נעים
מתמודדת מאסטר שף משתפת אותנו במתכון הכי ביתי שיש - פשטידה בסיסית וטעימה מפרגיות ואטריות. 20 דקות עבודה ולתנור
ליהיא נעים | מאסטר שף ילדים
| פורסם 24/06/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
700 גרם רצועות פרגית, או רצועות חזה עוף
חבילת אטריות בינונית
1/4 כוס שמן
4 בצלים קצוצים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח לפי הטעם
כפית וחצי פלפל שחור
5 ביצים
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות, ומסננים.
2 מטגנים את הבצלים עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים קלות. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק עוף, מלח וכפית וחצי פלפל שחור. מערבבים היטב ומניחים לקירור.
3 מערבבים בקערה את האטריות עם הביצים. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הפרגיות והבצלים. מערבבים היטב.
4 מעבירים את לתבנית פיירקס או תבנית מרובעת עמוקה, ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.
הכנתם? ספרו לנו ולליהיא איך יצא!
>> רוצים עוד מתכונים של ליהיא ושאר ילדי מאסטר שף? קבלו 50% הנחה על ספר המתכונים מהתכנית