צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
כבדי עוף בלימונים ופטריות
מנות זריזות וטעימות הן תחביב אישי שלנו. צורבים קלות את כבדי העוף, מקפיצים עם פטריות וכל השאר, מאדים ואחרי פחות מחצי שעה מקבלים מנה נהדרת בניחוח לימוני
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 23/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שמן זית
8 כבדי עוף
1 בצל פרוס דק
1 חבילה פטריות שמפיניון קצוצות
1 חבילה פטריות פורטבלו קצוצות
4 שיני שום קצוצות
1/2 לימון פרוס דק-דק
1 צ'ילי ירוק בלי גרעינים, פרוס
מלח
פלפל
קורט כורכום
חופן כוסברה
להגשה:
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הכבדים במחבת פסים חמה עם שמן זית למשך כמה שניות כדי לסגור אותם.
2 במחבת נפרדת מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומקפיצים יחד כ-4 דקות.
3 מוסיפים את השום, הלימון, הצ'ילי, מלח, פלפל וכורכום. מכסים את המחבת ומאדים כרבע שעה. מוסיפים את הכבדים ומערבבים ברוטב. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מגישים לצד קוסקוס.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.