צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל
עוף וספגטי בסיר אחד
לפעמים אנחנו בעצמנו מופתעים אילו מנות טעימות אפשר להכין עם כל כך מעט מצרכים, שהם כל כך כל כך זמינים. אבל הנה, מדובר בעובדה: הסיר המהמם הזה לא ידרוש מכם הרבה, וייתן לכם טונות של אהבה
רעות עזר-אסרף | mako אוכל
| פורסם 26/08/19
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם מקרוני
6 שוקי עוף
חצי כוס שמן זית
2 בצלים לבנים, קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות סילאן
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שומרים כוס ממי הבישול ומסננים.
2 מטגנים את הבצל עד להשחמה בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור.
3 מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וצורבים היטב את העוף משני הצדדים.
4 מעבירים את הספגטי המבושל לסיר עם העוף ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה כולה בשומן.
5 מחממים תנור ל-160 מעלות.
6 מוהלים את הסילאן בכוס מי הבישול ששמרנו ויוצקים לתוך הסיר עם הפסטה והעוף.
7 מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעתיים.