תמונת AVI׃ mako
טבולה חריפה עם נתחי עוף
סלט טבולה חריף עם גרגירי רימון, כוסברה ופלפל. גולת הכותרת: חזה עוף מוקפץ עם מרווה ושום
אתי לוי | מאסטר שף
| פורסם 06/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
כוס פתיתים
שמן זית
150 גרם קוביות חזה עוף
עלי מרווה
4 שיני שום כתוש
גרעיני רימון
פלפל אדום חריף
בצל סגול
כוסברה
אופן ההכנה:
1 מבשלים עם הפתיתים עם מים רותחים, שמן ומלח על פי הוראות היצרן. מסננים ומקררים.
2 מחממים במחבת שמן זית. מקפיצים את קוביות חזה העוף עם המרווה והשום.
3 קוצצים את הפלפל האדום, את הבצל והכוסברה. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה ומוסיפים שמן זית לפי הצורך.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!