צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
סלט חזה עוף מהיר
מתכון לחזה עוף בטורטיה עם ירקות וקארי. מנה טעימה ובריאה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 29/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (הכי טוב אם נשאר לכם במקרר עוף צלוי מאתמול)
2 מקלות סלרי חתוכים דק
2 כפות מיונז
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1/2 כפית שמן שומשום
כף כוסברה קצוצה (לא חובה)
1 כפית קארי צהוב
1/2 כפית כורכום
מלח
מעט שמן
3 טורטיות או בייגל
אופן ההכנה:
1 מפזרים על רצועות העוף מעט קארי ומטגנים במחבת עם מעט שמן. ברגע שהרצועות שזופות, מוציאים מיד לצלחת ונזהרים לא לייבש את העוף. אם אתם משתמשים בשאריות עוף מאתמול - מפזרים עליהן קארי ומעבירים לקערה עם יתר המצרכים.
2 מערבבים בקערה את הסלרי, המיונז, הבצל, שמן השומשום, הכוסברה, שארית הקארי והמלח. אם אוהבים, אפשר להוסיף גם עוד קארי.
3 אחרי שהעוף מתקרר מעט מוסיפים גם אותו לקערה, מערבבים ומגישים על הטורטייה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!