תמונת AVI׃ mako

חזה עוף ממולא בשר טחון ושזיפים יבשים

מנה בשרית עשירה במילוי מפתיע של בשר, צנוברים, פטריות וסילאן

ליהיא נעים | מאסטר שף | פורסם 27/04/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פרוסות חזה עוף

300 גרם בשר טחון

מעט שמן, לטיגון

בצל חתוך לקוביות

3 פטריות חורש קצוצות

סילאן (2 כפות ועוד כפית)

פפריקה

4 שזיפים קצוצים דק

חופן צנוברים

פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל

נבטים סיניים לקישוט

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא חצי מבושל.

2 מוסיפים פטריות, מלח, פלפל, 2 כפות סילאן ופפריקה.

3 מוסיפים את השזיפים ומנמיכים את האש.

4 קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים פטרוזיליה ומכבים את האש.

5 מערבבים היטב את התערובת.

6 לוקחים את פרוסות חזה העוף ודופקים אותן היטב.

7 ממלאים את חזה העוף בחופן מן התערובת ומגלגלים לאורך.

8 קושרים משני צדדיו של החזה הממולא 3 קשרים.

9 תוקעים 3 קיסמים משני הצדדים.

10 מטגנים היטב את חזה העוף הממולא במחבת פסים 5 דקות, מכל הצדדים. כשהוא מתחיל להשחים שמים עליו עוד כפית סילאן. מכבים את האש ובעדינות רבה מעבירים לתבנית.

11 אופים 15 דקות בחום של 200 מעלות. מקשטים בנבטים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!