פרגיות ובורגול בתבנית אחת
ארוחה שלמה, טעימה ומזינה והכל בפחות מחמש דקות עבודה על תבנית אחת שמשגרים לתנור ושוכחים ממנה עד שהיא מוכנה, כעבור שעה. בורגול, פרגיות עסיסיות , פטריות, תיבול טוב - באמת שלא חסר כאן כלום
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
כוס וחצי בורגול עבה (אפשר גם עם בורגול דק-ג׳ריש)
סלסילת פטריות חתוכות לפרוסות
בצל בינוני, מקולף וקצוץ דק
4 פרגיות חתוכות לקוביות
3 כוסות מים חמים
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
מעט עשבי תיבול (תימין/רוזמרין)
מעט אגוז מוסקט טחון
3 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 שוטפים את הבורגול היטב, מסננים ושמים בתוך התבנית.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
3 מוסיפים לתבנית את הבצל והפטריות, מערבבים, ומניחים מעליהם את והפרגיות.
4 מערבבים היטב את המים החמים עם השום, שמן הזית, עשבי תיבול, מוסקט טחון, סויה וסילאן. יוצקים את התערובת מעל התבנית.
5 מכסים את התבנית ומכניסים לתנור לאפייה כשעה. מגישים חם.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!