קורנדוגס
רוצים להפוך את הנקניקיות הפשוטות למנה מרשימה וכיפית יותר, שתגרום לילדים שלכם להרגיש שהם חיים ביריד צבעוני? הכירו את הקורנדוגס - נקניקיות בציפוי בצק שמטגנים על שיפודים
גיל פינקלשטיין | שוגר דדיז
| פורסם 23/07/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (8 מנות):
8 נקניקיות (מומלץ עוף או הודו)
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
שליש כוס סוכר
כוס פולנטה או קמח תירס
מלח
פלפל שחור
כוס חלב
1 ביצה
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, קמח התירס והתבלינים.
2 מוסיפים את החלב והביצה ומערבבים היטב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה.
3 מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
4 משפדים כל נקניקייה לאורכה וטובלים בבלילה עד שכל הנקניקייה מכוסה.
5 מטגנים דקה וחצי מכל צד, ומגישים.
כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב
גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים