תמונת AVI׃ mako

חזה עוף עם פלפלים מתוקים

מתכון למנה משביעה ופשוטה להכנה של עוף ברוטב מתקתק. רק להשרות ולטגן

ערן וייס | מאסטר שף | פורסם 11/05/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לחזה העוף:

2 פרפרים של חזה עוף

3 כפות שמן קנולה

מעט ג'ינג'ר טרי מגורר

2 שיני שום מעוכות

מיץ מלימון שלם

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

לפלפלים:

2-3 פלפלים

כף דבש

כף סילאן

כפית סוכר

מים

שמן לטיגון

מקלות קינמון (להגשה)

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה בינונית שמן, ג'ינג'ר, שום, לימון, מעט אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומוסיפים את חזה העוף. משרים למשך מינימום חצי שעה.

2 מערבבים בקערה קטנה דבש, סילאן, סוכר ומים עד שהחומרים מתערבבים והופכים נוזליים יחסית.

3 חותכים את הפלפלים לפלחים ומוציאים את החלק הלבן והגרעינים.

4 מחממים שמן במחבת בחום גבוה ומכניסים את הפלפלים לטיגון קצר. מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת הדבש והסילאן ומבשלים 15 דקות.

5 מטגנים את חזה העוף במחבת גדולה עם שמן.

6 להגשה: פורסים את חזה העוף לרצועות, מניחים עליו רצועה של פלפל ותוקעים מקל קינמון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!