צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

שוקי עוף ביין

אוהבים מנות שמצריכות סיר אחד בלבד? זה המתכון עבורכם: שוקי עוף שטוגנו קלות ובושלו ביחד עם ירקות שורש, תימין ובקבוק יין אדום. מכינים תוספת חביבה ליד וזהו, אתם מסודרים

אבי נוסבאום | מאסטר שף | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 שוקי עוף

1/2 כוס קמח

מלח

פלפל שחור

1/4 כוס שמן קנולה

3 גזרים

2 בצלים

1/2 ראש שום פרוס לרוחב

סלסילת פטריות

3 ענפי תימין

4 כפות סוכר חום

1 בקבוק יין אדום יבש

50 גרo חמאה חתוכה לקוביות

צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מקמחים את שוקי העוף בקמח שמתובל בנדיבות במלח ופלפל.

2 בסיר מטגנים את השוקיים עד שהעופות משחימים מכל הצדדים.

3 מוסיפים את ירקות השורש, הפטריות, התימין והסוכר החום.

4 יוצקים יין אדום ומביאים לרתיחה.

5 משאירים במצב רתיחה במשך 15 דקות עם מכסה.

6 מנמיכים להבה ומבשלים במשך 40 דקות.

7 טועמים ומתקנים תיבול.

8 מוסיפים קוביות חמאה וכוסברה קצוצה.

* מומלץ להגיש לצד חרדל, לחם ובירה קרה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.