שניצל ממולא פירה

שניצל ופירה הם שידוך משמיים, אז למה לא להפוך אותם לישות אחת? בעונה 7 של "מאסטר שף" המתמודד עמיחי שרפשטיין הדהים את השופטים עם המנה החלומית הזאת, שנכנסה מיד לפנתאון של "מאסטר שף". מזל ששמרנו את המתכון

עמיחי שרפשטיין | מאסטר שף | פורסם 28/07/19 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חזות עוף שלמים, דקים ומשוטחים כמה שיותר

4 תפוחי אדמה בינוניים

50 מ"ל שמן זית

מלח

פלפל שחור

1 ביצה

2 כוסות פירורי לחם, לציפוי

שמן לטיגון חצי עמוק

להגשה:

ספייסי מיונז

מיונז שום

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים לגמרי. מקלפים ומועכים לפירה. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.

2 מכינים את השניצלים: חותכים את החזות לחתיכות בגודל השניצלים שנרצה.

3 מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים, ומכסים בחצי השני של השניצלים. טובלים בזהירות בביצה ואז בפירורי הלחם.

4 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג לדקה או שתיים

5 מגישים עם ספייסי מיונז ומיונז שום.

 * המתכון נערך מחדש על ידי אולגה טוכשר.