צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
חזה עוף עם שעועית ירוקה
מנה פשוטה ומהירה להכנה, זולה והכי חשוב - טעימה ומזינה. מעולה לימים האלה בהם אין לכם כוח או זמן לבלות במטבח
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 10/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל, קצוץ
1 חבילת פטריות, פרוסות עבה
3 גזרים חתוכים לרצועות
500 גרם שעועית עדינה
3 שיני שום, קצוצות גס
50 גרם שומשום
3 כפות שמן שומשום
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את רצועות העוף לכ-5 דקות נוספות, עד להזהבה.
2 מוסיפים את הפטריות, הגזרים, השעועית הירוקה, השום, השמשום, שמן השומשום, ומלח ופלפל, ומבשלים כ-8 דקות מכוסה על אש קטנה.
3 אפשר להגיש מעל אורז לבן או לאכול ככה, בלי תוספות.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!