צילום׃ אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח

תבשיל עוף ואורז בסיר אחד

מתכון לתבשיל טעים טעים של עוף, אורז, תפוחי אדמה וירקות - והכל באותו סיר. מתקתקים ארוחת צהריים בדקות, ואוכלים ישר מהסיר

אביב משה | סיפורים מהמטבח | פורסם 17/10/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 1111 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל גדול, קצוץ

4 שיני שום, חצויות

2 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים למקלות

2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לרבעים

שמן זית, לטיגון

2 ירכי עוף

2 שוקי עוף

3 כוסות מים רותחים

2 וחצי כפיות מלח

מעט כורכום

מעט חוואייג'

מעט פפריקה אדומה

צרור כוסברה (עלים בלבד)

כוס אורז

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר גדול בצל, שום, גזר ותפוחי אדמה. אחרי כמה דקות מוסיפים את העוף, וממשיכים לטגן עד הזהבה.

2 יוצקים את המים לסיר, מתבלים ומוסיפים את עלי הכוסברה. מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר. ממשיכים לבשל כחצי שעה, עד שהירקות רכים.

3 מוסיפים את האורז לסיר. מערבבים מבלי לפצוע את הירקות ומכסים. ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ-20 דקות, עד שכל הנוזלים נספגים באורז.