תמונת AVI׃ mako
קציצות חזה עוף ברוטב קרם קוקוס אסייתי
מתכון לקציצות עוף ביתיות ברוטב מרענן. מנה שתשדרג כל ארוחה
סיון קליקה | מאסטר שף
| פורסם 10/05/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
לקציצות:
200 גרם חזה עוף טחון
מעט שמן זית, לטיגון
לרוטב:
2 פטריות שמפיניון
פטריית פורטבלו
2 פחיות קרם קוקוס
חצי פלפל ירוק, חתוך לקוביות
כף רוטב סויה
כף צ'ילי מתוק חריף
חצי כפית קארי ירוק
רבע כפית קארי אדום
כמה עלי בזיליקום קצוצים
50 גרם חמאה מומסת
תפוח, חתוך לקוביות
חצי כפית סוכר
מעט קינמון
אופן ההכנה:
1 מקפיצים את הפטריות במעט חמאה ומעבירים לקערה. מוסיפים את קרם הקוקוס, הפלפל, הסויה, הצ'ילי, שני סוגי הקארי והבזיליקום ומערבבים.
2 מחממים במחבת את החמאה, קוביות התפוח, הסוכר והקינמון ומערבבים עד שהחמאה מצפה את התפוחים והם מעט מתרככים. מעבירים למעבד המזון וטוחנים למחית.
3 מערבבים את המחית עם הרוטב ומחממים בסיר על להבה בינונית.
4 מחממים מחבת עם שמן זית, יוצרים כדורים מן העוף הטחון ומטגנים משני הצדדים.
5 מעבירים את הקציצות לסיר ומבשלים 10 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!